TangoNyky duettoilta

Minna Tuovisen ja Martin Heslopin vuonna 2018 alkuunpaneman TangoNyky-illan pääosassa ovat duetot. Duetto antaa upean mahdollisuuden dynaamiselle kommunikaatiolle ja intensiiviselle läsnäololle.

Illan musiikista on vastannut Mikko Helenius orkestereineen.

Vuosittain illassa on esiintynyt mm. Minna Tervamäki, Sanna Kekäläinen, Reija Wäre, Janne Marja-Aho, Ismo-Pekka Heikinheimo Katja Koukkula ja Jussi Väänänen.

TangoNyky-duettoilta Musiikkitalon Black Boxissa la 29.10.2022 klo 19.

 

Vuoden 2021 TangoNyky-ilta tarjosi kiehtovia ja yllätyksellisiä tulkintoja tangosta nykytanssin, flamencon ja uuden sirkuksen näkökulmasta. Festivaalin taiteelliset johtajat Minna Tuovinen ja Martin Heslop kutsuivat jälleen iltaan kiinnostavan joukon taiteiljoita. Illan tilausteosten koreografeina ja tanssijoina olivat Katja Lundén, Janne Marja-Aho, Jenna Broas, Elina Lindfors, Kardo Shiwan, Wilhelmina Ojanen, Riia Kivimäki ja Saku Mäkelä. Illassa esiintyivät myös Minna Tuovinen ja Martin Heslop. Musiikista vastasi Mikko Helenius ja Soul Strings jousiorkesteri.

Illan ohjelma päättyi tuttuun tapaan yhteiseen tanssihetkeen, jossa katsoja voi kokea kosketuksen osana huikeaa musiikillista maisemaa.