TangoNyky duettoilta

Minna Tuovisen ja Martin Heslopin vuonna 2018 alkuunpaneman TangoNyky-illan pääosassa ovat duetot. Duetto antaa upean mahdollisuuden dynaamiselle kommunikaatiolle ja intensiiviselle läsnäololle.

Illan musiikista on vastannut Mikko Helenius orkestereineen.

Vuosittain illassa on esiintynyt mm. Minna Tervamäki, Sanna Kekäläinen, Reija Wäre, Janne Marja-Aho, Ismo-Pekka Heikinheimo Katja Koukkula ja Jussi Väänänen.

TangoNyky-duettoilta Musiikkitalon Black Boxissa la 29.10.2022 klo 19.

 

Vuoden 2022 TangoNyky-duettoilta tarjoaa jälleen kiehtovia ja yllätyksellisiä tulkintoja tangosta.

 

Tilausteosten koreografeina ja tanssijoina ovat Nina Hyvärinen, Jack Traylen, Annamari Keskinen, Ryan Mason, Samuli Emery, Sakari Kinnunen,Sofia Ruija ja Alma Äijö. Musiikista vastaa Mikko Helenius yhdessä 15-henkisen Soul String jousiorkesterin kanssa. Illassa esiintyvät myös taiteelliset johtajat. Illan ohjelma päättyy heidän johdattamaan yhteiseen tanssituokioon yleisön ja orkesterin kesken.

 

Duetto on yhteistyöhön perustuva ja luova taidemuoto, jossa kaksi tanssijaa työskentelee läheisesti yhdessä ja pyrkii löytämään keskinäisen yhteyden. Tango tuo mukanaan vahvan halun kuunnella, ymmärtää, kommunikoida parin kanssa ja löytää yhdessä yhteys myös musiikkiin. Ilta antaa yleisölle upean mahdollisuuden kokea huipputekijöiden luomia teoksia, joissa intensiivinen ja vahva läsnäolo ja dynaaminen ja monitasoinen kommunikaatio ovat pääosassa.