Tietosuoja- ja rekisteriseloste


Keitä olemme

Me Improtangossa pidämme tietosuojaa erittäin tärkeänä, ja haluamme olla avoimia ja läpinäkyviä rekisterimme tietojen käsittelystä. Käsittelemme henkilötietoja 01.01.2022 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimuksien mukaisesti. Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

Our website address is: improtango.fi

Rekisterin pitäjä:

  • Improtango Ry
  • Mellinintie 5 B 21
  • 00870 Helsinki
  • Finland
  • Y-tunnus 1821230-0
  • +358 45 321 94 11
  • http://improtango.fi

Rekisterin nimi:

Improtango Ry:n asiakasrekisteri

Kuka valvoo henkilötietojasi

Yleishyödyllinen taidetanssiyhdistys Improtango ry valvoo henkilötietojasi ja on vastuussa henkilötiedoistasi sovellettavan tietosuojalain mukaisesti.

Kenellä on pääsy tietoihisi?

Rekisterin tietoihin pääsevät ainoastaan Improtango ry:n henkilökunta. Kaikkia rekisterin käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Rekisterin tietoihin Emme välitä, myy tai vaihda tietojasi markkinointitarkoituksiin kolmannelle, Improtango ry:n ulkopuoliselle osapuolelle.

Rekisterin pitämisen oikeudellinen peruste

Rekisteriin tallentuu tietoja sinun tehdessä ostoksia Improtangon verkkokaupassa tai kun luot itse Improtangon verkkokauppaan käyttäjätunnuksen. Henkilötietojesi käsittely on välttämätöntä, jotta pystymme hallinnoimaan tilauksiasi ja toimittamaan ne sinulle.

Rekisteriin tallentuu tietoja myös, jos liityt omasta halustasi Improtangon uutiskirjeen saajaksi.

Rekisterin pitämisen oikeudellinen peruste

Rekisteriin tallentuu tietoja myös, jos liityt omasta halustasi Improtangon uutiskirjeen saajaksi.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on asiakassuhteen hoitaminen, rekisterinpitäjän toimintojen ja asiakaspalvelun ylläpitäminen ja kehittäminen sekä markkinoinnin kohdentaminen eri asiakasryhmille. Kerättyjä henkilötietoja käsitellään ja voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Tietoja ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käytetä markkinointiin ilman asiakkaan hyväksyntää.